Startup Chapter webinar

Webinar: Har du en iværksætter i maven?

Er du erfaren professionel og drømmer du om at realisere en iværksætteridé?

Nu kan du lære iværksætteri og teste din idé på kun 3 måneder, selv hvis du er i job.

Kom og hør hvordan på vores webinar den 16. marts, kl. 17:00-18.30.

På seminaret kan du:

  • Få mere information om programmets indhold og forløb
  • Møde Niklas Hall, CEO og Co-founder af Acumex, der har taget springet fra lønmodtager til iværksætter og som vil fortælle om hans overvejelser og erfaringer med skiftet
  • Møde DTU’s programansvarlige bag
  • Blive klogere på, hvad du får ud af at deltage
  • Stille de spørgsmål, som du brænder inde med


 

 

Anne Malberg Horsager - nyt

Anne Malberg Horsager 
Anne Malberg Horsager har en Master i læreprocesser og forandringsledelse fra Aalborg Universitet, en DP i IT fra Aarhus Universitet og lederuddannelse fra CBS og Henley Business School. Anne har mere end 20 års erfaring med ledelse af digitale innovationsprocesser og forretningsudvikling.
Annes erfaring med iværksætteri spænder fra nystartede virksomheder, til scaleups og til Corporate Entrepreneurship og hun arbejder som mentor, rådgiver og bestyrelsesmedlem i startups. Anne er desuden programdirektør på DTU CEL – Corporate Entrepreneurial Leadership. Anne har tidligere arbejde som Head of Corporate Partners og Careers på CBS og som Co-founder af et startup.

Nana Christiansen

Nana Christiansen 
Nana Christiansen har en Master fra CBS og mere end 12 års erhvervserfaring fra både startups og corporate virksomheder bl.a. som management konsulent, forretningsudvikler, entreprenør og head of marketing. Nanas erfaring med iværksætteri er dybt forankret i det danske startup økosystem, hvor hun gennem de seneste 7 år har været med til at opbygge Nordens førende acceleratorprogram for skalerbare startups. Derudover har Nana stiftet sit eget startup, og er tilknyttet som programdirektør på DTU.

Hvor

DTU Learn for Life
Kollegiebakken, Building 421C
2800 Kgs. Lyngby

Tidspunkt

tir 16 mar 21
17:00 - 18:30

Arrangør

DTU Learn for Life

Hvor

Online