Mere livslang læring

To år på bagen med mere livslang læring

onsdag 21 apr 21
|
HIP HIP HURRA, DTU Learn for Life fylder 2 år. Men hvad har vi egentligt opnået og initieret siden centerets fødsel?

Nu er det to år siden, at vi slog dørene op til et nyt center for efter- og videreuddannelserne på DTU. Og sikke nogle år. Det har været en begivenhedsrig rejse indtil videre, og det er derfor også vigtigt at stoppe op og give et indblik i, hvad vi i centeret har opnået og initieret indtil videre.

Her er blot nogle få af de projekter og initiativer der er blevet iværksat de seneste to år:

• Ny webshop som samler udbuddet af alle efteruddannelsesaktiviteter på DTU
  • Innovativ og social online-platform for studerende, alumner og ansatte
  • Podcasten TECHfolk der formidler passion for livslang læring
  • Nyt iværksætterprogram for erfarne professionelle
  • Ny bestyrelsesuddannelse i samarbejde med DTU Entrepreneurship
  • Indførelse af robotter i det administrative arbejde
  • Introduktion af digitale diplomer
  • Samarbejde med EuroTeQ Engineering University om at uddanne fremtidens ingeniører

I en ny rapport får læseren et indblik i de mange nye tiltag og samarbejder. Ambitionen med rapporten er, at vise det fundament, som DTU Learn for Life ønsker at bygge livslang læring på – nu og langt ud i fremtiden.

Se rapporten her

Få besked om fremtidige nyheder, der matcher din filtrering.