Samarbejde

Samarbejd med os

DTU sikrer din virksomhed eller organisation adgang til viden der skaber vækst på jeres præmisser, men med DTUs forskning som fundament.

Gennem DTU Learn for Life kan virksomheder og organisationer få adgang til viden og kompetencegivende forløb der sikrer at virksomhedernes medarbejdere kan arbejde innovativt og samtidig have fokus på at få omsat nye idéer til forretningsmæssige resultater.

DTU har gennem sine mange videnskabeligt funderede aktiviteter en unik position for at kunne samarbejde med virksomheder og kompetenceløft af medarbejdere i alle niveauer og inden for de fleste specialer.

Virksomheder og organisation kan få et særligt tilrettelagt uddannelsesforløb, der fokuserer på, hvordan alle får kompetencer til at klare fremtidens udfordringer. Der kan vælges både korte eller længere efteruddannelsesforløb, det planlægger vi sammen.

Vælg en insourcet innovationspartner - vælg DTU Learn for Life

DTU LFL er det eneste sted for efteruddannelse i Danmark med et solidt fundament i teknologisk innovation, og vi rådgiver og hjælper virksomheder, så de lykkes med deres innovationsprocesser. På vores efteruddannelser og kurser stifter vores deltagere kendskab til fremtidens løsninger i både teori og praksis. Og de er skræddersyet til deres virksomheds udfordringer, så dine medarbejdere kan drive jeres innovationsprocesser. Vi er kort sagt virksomhedernes innovationsfabrik.


Digitalisering, bæredygtighed og teknologi for mennesker

DTU  er på forkant med den bæredygtighedsbølge, der strømmer ind over erhvervslivet disse år. Vores forskere er i international topklasse inden for, hvordan man måler på bæredygtighed, og vi rådgiver om, hvordan ledelsen vender krav til tiltag, der understøtter forretningen.

Vi ser det derfor som vores opgave at støtte det globale samfund i at opnå resultater i verdensklasse indenfor Digitalisering, bæredygtighed og teknologi for mennesker


 


kontakt
Nysgerrig?
Ring eller skriv til os:
(+45) 4525 4525
learnforlife@dtu.dk

Vi holder til på adressen:
Kollegiebakken 421
2800 Kg. Lyngby